Agi-Kotkat ry on pieni noin sadan harrastajan agilityyn erikoistunut yhdistys, joka toimii Kotkassa ja sen läheisyydessä.

 

Agi-Kotkat toimii vapaaehtoisvoimin ja käytettävät varat kerätään harjoitusmaksuista sekä yhdistyksen talkoovoimin järjestetyistä kilpailuista ja tapahtumista.

Kisoja järjestetään tällä hetkellä 3 kertaa vuodessa. Talkoopisteitä pitää jokaisen harjoittelijan kerätä 20, joka vastaa kisapäivissä 2 kokonaista kisapäivää.
Talkoita ei voi korvata rahalla.

 

Harjoituspaikkoina meillä on lämmittämätön eristetty 13mx32m halli ja n. 40mx40m ulkokenttä. Halli on harjoituspaikan omaavien käytössä aina, kun ohjattua harjoittelua ei ole. Talvisin ohjatut harjoitukset ovat hallissa ja kesäisin aidatulla ulkokentällä.

 

Agi-Kotkat pyrkii lähettämään joka vuosi SM-kisoihin jokaiseen säkäluokkaan joukkueen.

 

Yhdistys tukee kouluttautumista agilityyn. Koulutusohjaajan kurssit kustannetaan jäsenen sitoutuessa kouluttamaan viikkoryhmää.

 

Agi-Kotkissa toimii myös valmennusryhmä, jolle järjestetään n. 1krt/kk ulkopuolisen valmentajan koulutus. Valmentajina on toiminut viime vuosina Sami Wessman & Kati Kylliäinen.

 

Harjoittelumaksut vuonna 2019 ovat seuraavat


1 harjoittelupaikka 24€/kk
2 harjoittelupaikkaa 36€/kk
1 harjoittelupaikka, nuoriso 12€/kk (alle 18v)
2 harjoittelupaikkaa, nuoriso 24€/kk (alle 18v)
1 harjoittelupaikka, kouluttajat 12€/kk
2 harjoittelupaikkaa, kouluttajat 24€/kk
Harjoittelumaksu ilman ryhmäpaikkaa 18€/kk

Nämä maksut ovat voimassa niille, jotka ovat Agi-Kotkat ry:n jäseniä ja joilla  on voimassaoleva lisenssi Agi-Kotkat ry:ssä.